Welcome Guest: S’enregistrer | Connexion
 
FAQ| Rechercher| Membres| Groupes
 
Meslek Lisesi'nde Ermeni Yalanı Konferansı
 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet
Armenian on web Index du Forum -> News et articles - Լուրեր, Յօդուածներ - Haber ve makaleler -> News (Archives/Dossiers) - Haberler (Arşiv/Dosya) - Լուրեր (Արխիւ)
Sujet précédent :: Sujet suivant  
Auteur Message
anuanu
Modérateur
Modérateur

Hors ligne

Inscrit le: 16 Oct 2010
Messages: 4 829
Point(s): 11 916
Moyenne de points: 2,47

MessagePosté le: Mer 7 Mar 2012 - 18:08
MessageSujet du message: Meslek Lisesi'nde Ermeni Yalanı Konferansı
Répondre en citant

Meslek Lisesi'nde Ermeni Yalanı Konferansı
debiyat Fakültesi Tarih Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Yuvalı 'Ermeni Yalanına İnanma' adlı



Meslek Lisesi'nde Ermeni Yalanı Konferansı






Kayseri Merkez Ticaret Meslek Lisesi'nde ERÜ Edebiyat Fakültesi Tarih Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Yuvalı 'Ermeni Yalanına İnanma' adlı bir konferans verdi.


Meslek lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin katıldığı konferansta ERÜ Edebiyat Fakültesi Tarih Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Yuvalı, Osmanlı'dan bu yana Türklerin Ermeni sorunuyla uğraştığını belirtti. Buna rağmen Ermenilerin farklı lobiler aracılığıyla dünyaya olayı tam tersiymiş gibi yaymaya çalıştıklarını ifade eden Yuvalı, söz konusu bilgilerin doğrularını savunmak için özellikle yeni yetişen neslin konuyla ilgili bilgisini artırması gerektiğini dile getirdi. Yuvalı “Peygamber efendimize ilk emir oku. Okunun temelinde bilgi var.

Yine ne diyor? 2 günü aynı olan bizden değildir. Öyleyse okumaya, bilgi elde etmeye ve bu bilgileri başkalarıyla paylaşmaya mecburuz. Bu bir kefalettir, bu bir ibadettir. Hele bu güzel yurdu tarihinde insanlığın, iyiliğine ve güzelliğine, birliğine ve bütünlüğüne kast etmiş bir milletin ve onun yüce dinini reddettiği bir suçlamayı ceddimiz Osmanlı'ya alnına kara leke sürmek için sanki İsevi dünyası söz birliği etmişçesine bir yalana takılmış, o yalanın peşinde tıpkı Bremen Mızıkacıları gibi avazları çıktığı kadar bağırıyorlar.

Erivan Ermenistan'ın başkentidir. Burada İslamiyet'e ait eserleri taş üstünde taş bırakmamıştır. Bizim tarihimize ait bir tek canlı bırakmamıştır. Ancak Erivan'da kurulan bu devlet Azerbaycan'ın aleyhine sürekli toprak kazanmıştır.” diye konuştu.

http://www.hyetert.blogspot.com/2012/03/meslek-lisesinde-ermeni-yalan-konfe…













http://www.hyetert.blogspot.com/2012/03/meslek-lisesinde-ermeni-yalan-konfe…


Revenir en haut
Montrer les messages depuis:   
Armenian on web Index du Forum -> News et articles - Լուրեր, Յօդուածներ - Haber ve makaleler -> News (Archives/Dossiers) - Haberler (Arşiv/Dosya) - Լուրեր (Արխիւ) Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet
Page 1 sur 1
Sauter vers:  

 



Index | Créer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Charte | Conditions générales d'utilisation
phpBB
Template by BMan1
Traduction par : phpBB-fr.com