Welcome Guest: S’enregistrer | Connexion
 
FAQ| Rechercher| Membres| Groupes
 
“Global Post”. Karabağ turistler için inanılmaz çekici bir mekana dönüşüyor
 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet
Armenian on web Index du Forum -> D'hier à nos jours - Երեկ և այսօր - Dünden bugüne -> Artsakh (Արցախ) - Haut-Karabagh (Լեռնային Ղարաբաղ)
Sujet précédent :: Sujet suivant  
Auteur Message
vahe2009
Modérateur Général
Modérateur Général

Hors ligne

Inscrit le: 07 Nov 2009
Messages: 28 221
Point(s): 79 636
Moyenne de points: 2,82

MessagePosté le: Mar 23 Juil 2013 - 17:42
MessageSujet du message: “Global Post”. Karabağ turistler için inanılmaz çekici bir mekana dönüşüyor
Répondre en citant

“Global Post”. Karabağ turistler için inanılmaz çekici bir mekana dönüşüyor



Amerika kaynaklı “Global Post” gazetesi “France-Presse”e atıf ederek “Karabağ turistler için inanılmaz çekici bir mekanına dönüşüyor” başlıklı makaleyi yayımladı.

Aşağıda anılan makale kısaltmalarla sunuluyor.

“Gittikçe Karabağ’a daha fazla turistler gidiyor. Karabağ’ın en büyük şehrinde aynı zaman başkenti olan Stepanakert’te Tunis ve Tayvan gibi ülkelerden bile çok sayıda turist rastalanabilir. Fransız dişçi Jordan Naum kendisinin Dağlık Karabağ’ın kanlı geçmişi bildiğine rağmen Karabağ`da gördüklerinden şaşmış olduğunu kaydetti”. 23 yaşındaki Naum “İnsanlar burada çok iyi ve sahih. Burada çok güvenli, burada farklı ülkelerden çok sayıda turist gördüm. Kendimi tehlikede bulunmuyorum” diye konuştu. Karabağ’a ziyaret yapan her bir insan Bakü’nün siyah listesinde olabilir.

Kaydedelim ki, Karabağ’a yolu sadece Ermenistan`dan geçiyor, oraya götüren başka yol yok. Dış ülkelerle bağlantı kurmak için Stepanakert`teki yeni havalimanının açılışına yönelik adımlar savaşın yeniden başlama tehditlerine getirdi. Bölgenin geleceğinin kararsızlığında olduğuna rağmen turistler, örnek olarak Polonyalı turist Andrey Khoynovski kendi arkadaşlarına Karabağa ziyaret yapma tasviyesinde bulunuyor. 59 yaşındaki Khoynovski “Onlar Karabağ ihtilafı sadece barış yolu ile çözmeli, ayrıca turistlerin bölgede gezi yapmasına engel olmamalı” diye konuştu”.

Ermenihaber.am


Revenir en haut
Montrer les messages depuis:   
Armenian on web Index du Forum -> D'hier à nos jours - Երեկ և այսօր - Dünden bugüne -> Artsakh (Արցախ) - Haut-Karabagh (Լեռնային Ղարաբաղ) Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet
Page 1 sur 1
Sauter vers:  

 



Index | Créer un forum | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Charte | Conditions générales d'utilisation
phpBB
Template by BMan1
Traduction par : phpBB-fr.com